Biscuiti de tarate cu crema de avocado

Postat de andaoana in Vegan / Raw vegan
25 Iul 2016 | 5941 vizualizari
Biscuiti de tarate cu crema de avocado

O bunatate cu tarate de ovaz  indulcite cu miere si smochine fara sambure si legate cu putin unt de cacao, iar deasupra servit cu o crema de avocado minunata . Un desert fara zahar si fara coacere. Minunat

Ingrediente

  • Biscuit
  • -200 gr tarate
  • -100 gr curmale fara sambure
  • -100gr nuci
  • -1 lingura mare de miere
  • -50 gr unt cacao
  • -1 lingura cacao
  • Crema:
  • -1 avocado bine copt
  • -2 lingurite cacao
  • -2 linguri miere
  • -80 gr curmale
  • Sos
  • -2 nectarine
  • -o felie pepene galben

Mod de preparare

Prepararea este foarte simpla, dar aveti nevoie de un robot de bucatarie

In vasul robotului punem toate ingredientele si mixam pana cand se omogenizeaza si puntem lucra cu aluatul.

Pe un platou formam cercuri (eu am folosit un cerc) pentru a forma biscuit de aceiasi marime si grosime. Am pus cate 2 linguri de aluat si am preset bine in interiorul cercului.

Dam la frigider si lasam sa se intareasca .

Pregatim crema delicioasa.

Intr-un blender sau robot punem avocado curatat de coaja , curmalele , mierea si cacao si omogenizam pana cand avem o crema fina .

Punem pe fiecare biscuit cate o lingura de crema si dam din nou la frigider.

Noi am servit cu un sos din nectarine si pepene facut rapid la blender , fara adaos de zahar . Am pus nectarine in blender si felia de pepene si facem un sos grosut .

Servim alaturi de felii de fructe si cu sos deasupra .

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti de tarate cu crema de avocado" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Lapte de migdale

Postat de andaoana

Lapte de migdale

Migdalele le punem intr-un castron cu apa si le lasam la inmuiat peste noapte  sau macar cateva ore (minim 3) . Cand s-au umflat putin le scurgem si le spalam sub jet de apa rece. In...

Citeste continuarea

Humus cu avocado

Postat de oanapl

Humus cu avocado

În vasul unui robot de bucătărie pui avocado, uleiul de măsline, usturoiul tăiat felii, zeama de lămâie, sarea, piperul, năutul fiert și scurs de apă, pasta tahini și...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Comentarii

la 25.07.2016, 15:12
Superrr!
la 25.07.2016, 15:13
la 25.07.2016, 15:23
la 25.07.2016, 16:13
Foarte interesanta reteta ta! Nu cred ca se simte in crema gustul de avocado, asta pentru cei mofturosi...imi plac curmalele
la 25.07.2016, 16:43

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking