Biscuiti din faina de spelta cu piersici

Postat de bucataria_cu_mirodenii in Prajituri
31 Iul 2013 | 5510 vizualizari

In locul piersicilor, biscuitii se pot incerca cu caise, cu zmeura sau cu orice fruct din care se poate obtine o pasta densa dar care sa nu fie foarte fluida.

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 31.07.2013, 21:47
la 31.07.2013, 21:50
bune idei...dar ingrediente de care abia aud
la 31.07.2013, 21:51
ce faini sunt
la 31.07.2013, 21:58
la 31.07.2013, 22:01
nilgun, de asta sunt aici ca sa va familiarizez cu noutatile
la 31.07.2013, 22:08
ce forme frumoase de biscuiti ai
la 31.07.2013, 22:09
Minunati!
la 31.07.2013, 22:11
super arata!
la 31.07.2013, 22:30
timea, da multumesc, am avut mare noroc ca le-am gasit si mai erau atat de multeeee. uau, cred ca se potrivesc si pentru fondant
la 01.08.2013, 11:19
Mmmm biscuiti. Imi plac
la 01.08.2013, 20:55

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking