Ingrediente
- 140 gr faina
- 30 gr pudra de cacao
- 120 gr unt
- 70 gr zahar
- 1 galbenus
- 2 linguri lapte
- 1 lingurita zahar vaniliat
- 1/2 praf de copt
- sare
- 12 bucatele de ciocolata neagra
- 1 albus
- 150 gr nuca
Mod de preparare
Intr-un bol, amestecam faina, praful de copt, zaharul vaniliat, pudra de cacao si zaharul, apoi adaugam untul care este la temperatura camerei, laptele, galbenusul si sarea. Cand aluatul este omogen, invelim in folie si punem in frigider pentru o ora.
Din aceasta compozitie, formam 12 bilute. In centrul fiecarui bilute, punem o bucatica de ciocolata neagra.
Trecem bilutele prin albusul usor batut si apoi tavalim prin nucile tocate.
Le introducem in cuptorul bine incins si lasam pentru 12-15 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti Ferrero Rocher" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|