Ingrediente
- 70 g zahar pudra
- 200 g faina ( plus faina pentru blatul de lucru)
- 150 g margarina Rama Maestro
- 1 galbenus
- un praf de sare
- 8 g praf de copt ( eu am pus tot pliculetul,adica 10 g)
- gem de zmeura
- zahar pentru pudrat
Mod de preparare
Intr-un bol am cernut faina,am adaugat zaharul pudra si praful de copt.Apoi margarina taiata cubulete si galbenusul si am framantat pana am obtinut un aluat moale,dar care se poate intinde.Am presarat faina pe blatul de lucru,cu ajutorul sucitorului am intins o foaie de cca 3-4 mm si am decupat forme rotunde,jumatate din ele le-am lasat pline,jumatate le-am facut o forma in mijloc.le-am asezat in tava tapetata si le-am dat la cuptorul preincalzit cca 8-10 min.Dupa ce s-au rumenit le-am scos ,le-am lasat sa se raceasca si apoi le-am umplut cu gem de zmeura.La final le-am pudrat cu zahar.Sunt foarte fragede.
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti Linzer" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (27)
|