Blanquette de veau -tocana frantuzeasca de vitel

Postat de mihaelar63 in Vita
25 Noi 2019 | 4613 vizualizari

 Blanquete de veau este un preparat traditional din bucataria frantuzeasca. Termenul de blanquette provine de la sosul alb care acopera preparatul. Eu aici va prezint una dintre variantele acestei tocanite frantuzesti. M-a incitat promisiunea ca voi obtine un sos alb catifelata. Asa a si fost. In viitor voi incerca si o alta varianta cu carnea doar fiarta. Folosirea ciupercilor este optionala. UN preparat delicios pe care-l voi repeta cu prima ocazie.

Inapoi la reteta

Comentarii (18)

la 25.11.2019, 18:01
la 25.11.2019, 18:03
bun
la 25.11.2019, 18:39
Vitelul era frantuz ?
la 25.11.2019, 19:05
Stia sa,spuna ,, uiii'' , Scuze cu m la inceput , Avea accent de la tata bou ) Cleme de ce ma provoci ? ?
la 25.11.2019, 19:18
Îmi plac preparatele din carne de vițel. Sunt sănătoase și au un gust foarte bun!
la 25.11.2019, 19:53
Eu sunt cuminte, doar am intrebat originea vitelului....
la 25.11.2019, 20:08
Buna!
la 25.11.2019, 20:33
Veorica : Nu vreau
la 25.11.2019, 21:25
la 25.11.2019, 21:57
la 25.11.2019, 23:22
la 26.11.2019, 08:26
Numai cu bunatiti ne tii ? Super reteta
la 26.11.2019, 08:29
buna tocanita!
la 26.11.2019, 10:18
interesanta
la 26.11.2019, 19:40
Mmmm, cat de bine mai arata tocanita asta frantuzeasca!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking