Ingrediente
- 175 gr faina
- 25 g cacao
- 6 oua
- 6 linguri de ulei
- 6 linguri de apa
- 150 gr zahar
- 1 praf de copt
- un praf de sare
Mod de preparare
Preaincalzim cuptorul.
Se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Adaugam zaharul si batem in continuare.
Alternativ, adaugam galbenusurile, uleiul si apa. Se pune un galbenus, o lingura de apa, una de ulei, tot asa pana se termina.
Adaugam faina cernuta, cacao si praful de copt si incorporam cu o miscare circulara, de sus in jos.
Punem compozitia in forma de copt tapetata cu ulei si faina sau foaie de copt si o dam la cuptor.
E gata cand trece testul scobitorii, o introducem in mijloc si iese curata. In primele 5 minute nu se deschide usa cuptorului, altfel blatul se va lasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Blat de tort cu cacao" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|