Blatul meu pentru tort

Postat de ela in Torturi
14 Feb 2014 | 12678 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (31)

la 14.02.2014, 18:32
wooow super
la 14.02.2014, 18:48
in loc de zahar brun se poate pune normal?
la 14.02.2014, 18:51
Elo, ia explica tu...cum adica "6 oua marimea M"? Aici in site M e numai unul... de el zici?
la 14.02.2014, 18:59
E bine de retinut reteta ta!!
la 14.02.2014, 19:06
la 14.02.2014, 19:17
Miha ))))))))
la 14.02.2014, 19:35
Da,se poate pune numai zahar alb
la 14.02.2014, 19:37
Miha,se poate si marimea L,iese ceva mai mare))))
la 14.02.2014, 19:38
Si merge si fara praful de budinca
la 14.02.2014, 20:04
la 14.02.2014, 20:19
Foarte reusit
la 14.02.2014, 22:33
Blatul tau Eluco arata fabulos!
la 14.02.2014, 22:48
la 27.02.2014, 10:15
compozitia este pt o tava cu diametru 20 ?...mi se pare prea mica tava, sau am inteles gresit!
Blatul arata SUPER !!
la 27.02.2014, 11:11
este pentru tava de 20cm,ai inteles bine,iese foarte inalt.Poti sa folosesti si o tava mai mare,dar nu va mai iesi asa inalt,Eu am facut tortul de aici:http://www.bucataras.ro/retete/tort-cu-crema-de-nuca-de-cocos-55448.html cu blatul acesta

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking