Blinii cu avocado si somon

Postat de andaoana in Aperitive / Garnituri
16 Mar 2015 | 2458 vizualizari

Acest preparat este foarte bun pentru micul dejun sau pentru a fi servit ca si aperitiv. Daca dorim sa servim pe un platou cu aperitive atunci trebuie sa le facem mai mici sau sa le taiem . Arata bine , sunt gustosi si ii putem combina cu diferite salate sau paste tartinabile. Merge perfect cu ciuperci si smantana , salata de vanata sau orice altceva . Faina de soia este mai saraca in zaharuri decat faina de grau , iar faina de hrisca este bogata in antioxidanti si de asemenea saraca in zaharuri. Tinanad cont de benefiicile celor doua plante ar fi bine sa consumam din ele cat de des putem .

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 16.03.2015, 10:43
la 16.03.2015, 10:47
bun bun
la 16.03.2015, 11:28
la 16.03.2015, 12:15
Bravo Anca! Nu am incercat faina de soia sau hrisca, dar imi place ce ai facut tu acolo!
la 16.03.2015, 13:17
Ce reteta faina!
la 16.03.2015, 14:35
va multumesc dragelor
la 16.03.2015, 16:02
Pana nu-mi faci cunostinta cu Blini astia eu nu vorbesc cu somonul,ca el are treaba.....
la 16.03.2015, 16:17
Cleme
la 16.03.2015, 16:19
super
la 16.03.2015, 21:59
la 17.03.2015, 09:15
la 17.03.2015, 18:27
la 17.03.2015, 21:11
Am admirat mai intai culorile!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking