Blooded Pineapple

Postat de adnia in Cocktail
4 Mai 2013 | 3455 vizualizari
Blooded Pineapple

Iata si reteta pt. care v-am rugat sa-mi acordati un vot...daca voi castiga, va voi mai prezenta si alte retete delicioase, iar daca nu...tot gasesc eu o modalitate sa fac sucuri sanatoase:)

Ingrediente

  • -1 ananas bine copt
  • -3 portocale medii
  • -1/2 sfecla rosie medie

Mod de preparare

Se stoarce sucul de portocale si se lasa putin deoparte. Se curata ananasul de coaja si se taie cuburi, la fel procedam si cu sfecla rosie, dar o punem intr-un bol separat. Se introduc in storcatorul deja pregatit pe masa cuburile de ananas si se storc bine de zeama (cel pe care l-am avut eu  n-a stors foarte bine pulpa, asa ca am fost nevoita sa strecor apoi si pulpa obtinuta si ulterior s-o adaug sucului din vas). Dupa ce am terminat cu ananasul, se trece la stoarcerea cuburilor de sfecla rosie. La final am amestecat intr-o carafa sucul de ananas cu sucul de portocale si cu cel de sfecla rosie, am turnat in pahare si am servit.

Sa va mai spun ce parfum s-a raspandit? Sau ce gust minunat are sucul? Darius, fiul meu, mi-a spus ca acesta a devenit sucul lui preferat. Incercati-l si voi..poate va deveni la fel si pt. voi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Blooded Pineapple" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Sangria cu vin roze, zmeura si grepfrut

Postat de Bucataras

Sangria cu vin roze, zmeura si grepfrut

Cu cateva ore inainte de preparare, pune fructele in carafa, acopera-le cu o treime din vin apoi lasa-le la frigider pentru 2 - 3 ore.  Apoi pune in carafa frunzele de...

Citeste continuarea

Punch de Halloween

Postat de Bucataras

Punch de Halloween

La preparare vom folosi un  blender , un polonic, iar in loc de bol vom folosi un dovleac pe care l-am curatat in interior si l-am desenat in tema petrecerii. Pentru inceput punem in ...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.05.2013, 23:00
Mmm ce ar merge un pahar
la 04.05.2013, 23:02
Super! Si eu fac doar ca uneori mai pun si piersici, acum trebuie sa astept sezonul!
la 04.05.2013, 23:06
Ce pofta mi-ai facut!!!
Paste Fericit!
la 04.05.2013, 23:07
si eu ma gandisem la asta...dar n-am piersici proaspete si gustoase...la vara sigur facem un regal de arome!
la 04.05.2013, 23:19
Uite Adnia...aici pe acest forum am postat eu mai pe la inceputurile mele de vegetarianism( din vara lui 2009 sunt vege), retete de smothie delicioase...probate si rasprobate....daca cumva te pasioneaza sunt vreo 65 de pagini si peste 100 si ceva de retete....desigur si netul e plin si oricum vei face alegerile care te inspira pe tine...

http://www.utilecopii.ro/forum/index.php?s=9b980ffe0e22053aba6fcdd4c6990399&showtopic=12185


succes pe acest drum iti doresc...e un drum bun si foarte sanatos!

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking