Bolul Abundentei cu naut in sos BBQ si sparanghel crocant

Postat de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume
2 Feb 2016 | 2223 vizualizari
Bolul Abundentei cu naut in sos BBQ si sparanghel crocant

Ingrediente

  • Pentru sos de hummus:
  • 4 linguri humus (reteta aici: http://www.bucataras.ro/retete/hummus-picant-cu-miere-75264.html, dar fara sriracha si miere)
  • 1 lingura iaurt degresat nio
  • 1 lingurita patrunjel uscat
  • 1 lingurita marar uscat
  • 1/2 lingurita pudra de ceapa
  • 1/2 lingurita chives
  • Pentru naut in sos BBQ:
  • 2 linguri naut din conserva, scurs
  • 1 lingura sos BBQ
  • 1/2 lingurita cimbru
  • 1/4 lingurita pudra de usturoi
  • 1/4 lingurita pudra de ceapa
  • 1/4 lingurita piper Cayenne
  • Pentru servit:
  • 1/2 legatura sparanghel
  • cateva rosii cherry, taiate
  • 1/4 cartof dulce gatit
  • 2 linguri orez brun gatit
  • 1/4 avocado feliat
  • o mana spanac proaspat

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele pentru sos si se pastreaza la frigider. 

Se amesteca nautul cu sosul BBQ, piperul Cayenne, pudra de usturoi si cea de ceapa si cimbrul. Se gateste intr-o tigaie la foc mediu spre mic pana devine crocant si lucios.

Se gateste sparanghelul pe un gratar fierbinte, pe toate partile pana devine croncant.

Se aseaza spanacul intr-un bol, iar deasupra celelalte ingrediente. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bolul Abundentei cu naut in sos BBQ si sparanghel crocant" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Mancarica de mazare, cu pulpa de porc

Postat de RODIMUR

Mancarica de mazare, cu pulpa de porc

Carnea se spală, se alege de grăsime și de pielițe, se feliază și se pune în cratiță, cu 3-4 linguri de ulei la foc domol, până se albește pe toate fețele, după care se...

Citeste continuarea

Salata calda de cartofi cu spanac

Postat de Sylvia

Salata calda de cartofi cu spanac

Prepararea este extrem de rapida si usoara. Cartofii se curata, se taie cuburi mari si se clatesc bine in apa rece apoi se fierb in aburi, este varianta cea mai rapida si care prezerva cel mai...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.02.2016, 21:40
Mmm, interesanta reteta!
la 02.02.2016, 21:42
la 02.02.2016, 22:05
la 02.02.2016, 22:18
Adevarata abundenta
la 02.02.2016, 22:24
Ce farfurie generoasa

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking