Ingrediente
- Pentru sos de hummus:
- 4 linguri humus (reteta aici: http://www.bucataras.ro/retete/hummus-picant-cu-miere-75264.html, dar fara sriracha si miere)
- 1 lingura iaurt degresat nio
- 1 lingurita patrunjel uscat
- 1 lingurita marar uscat
- 1/2 lingurita pudra de ceapa
- 1/2 lingurita chives
- Pentru naut in sos BBQ:
- 2 linguri naut din conserva, scurs
- 1 lingura sos BBQ
- 1/2 lingurita cimbru
- 1/4 lingurita pudra de usturoi
- 1/4 lingurita pudra de ceapa
- 1/4 lingurita piper Cayenne
- Pentru servit:
- 1/2 legatura sparanghel
- cateva rosii cherry, taiate
- 1/4 cartof dulce gatit
- 2 linguri orez brun gatit
- 1/4 avocado feliat
- o mana spanac proaspat
Mod de preparare
Se amesteca toate ingredientele pentru sos si se pastreaza la frigider.
Se amesteca nautul cu sosul BBQ, piperul Cayenne, pudra de usturoi si cea de ceapa si cimbrul. Se gateste intr-o tigaie la foc mediu spre mic pana devine crocant si lucios.
Se gateste sparanghelul pe un gratar fierbinte, pe toate partile pana devine croncant.
Se aseaza spanacul intr-un bol, iar deasupra celelalte ingrediente.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bolul Abundentei cu naut in sos BBQ si sparanghel crocant" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
|