Ingrediente
- 350gr dovleac copt
- 100 gr faina migdale/cocos (pot fi fulgi de cocos)
- 50 gr zahar cocos / miere
- 150 gr unt de cocos (3 linguri )
- 1 lingurita scortisoara
- Glazura:
- 100 gr unt de cocos
- 1 lingura cacao
Mod de preparare
Dovleacul l-am copt si l-am lasat la racit.
Am scos pulpa de pe coaja si am cantarit sa am 350 gr. Am pus-o in vasul robotului. Adaugam faina / fulgi, zaharul sau mierea, untul de cocos si scortisoara .
Pornim robotul si lasam sa se formeze o pasta omogena.
Luam cu lingurita si formam bomboane.
Punem bomboanele la racit in frigider si le vom orna cu o glazura.
Glazura: 100 gr unt de cocos si 1 lingura cacao.
Am incalzit untul de cocos pana cand a devenit lichid si l-am amestecat cu cacao.
Eu am folosit resturile de migdale ramase de la prepararea laptelui.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane din dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|