Bomboane Raffaello, desertul care cucereste prin gust si aroma fina a nucii de cocos

Postat de stefy_a in Dulciuri
6 Ian 2017 | 32839 vizualizari
Bomboane Raffaello, desertul care cucereste prin gust si aroma fina a nucii de cocos

Cine nu a gustat vreodata aceste Bomboane Raffaello, desertul care cucereste prin gust si aroma fina a nucii de cocos? Cand vine vorba despre aceaste bomboane delicioase, salivam deja. Savoarea nucii de cocos, cremozitatea umpluturii, toate combinate dau un rezultat irezistibil. Pentru Bomboane Raffaello, desertul care cucereste prin gust si aroma fina a nucii de cocos ai nevoie de urmatoarele ingrediente: lapte praf, unt, zahar, nuca de cocos, alune.

Ingrediente

Ingrediente Bomboane Raffaello, desertul care cucereste prin gust si aroma fina a nucii de cocos

  • pentru aproximativ 40 de bomboane:
  • 200 g lapte praf
  • 200 g unt la temperatura camerei
  • 200 g zahar pudra
  • 175 g nuca de cocos
  • alune de padure

Mod de preparare

Cum se prepara Bomboane Raffaello, desertul care cucereste prin gust si aroma fina a nucii de cocos

Untul se mixeaza cu zaharul pudra, pana se obtine o spuma usoara. Se adauga laptele praf si 100 g nuca de cocos si se amesteca cu o lingura. Se omogenizeaza si amestecul rezultat se lasa la frigider circa o ora.

Se formeaza in palma, cate o bomboana, se pune in mijloc cate o aluna de padure si apoi se remodeleaza bomboana si se ruleaza prin restul de nuca de cocos. Se tin la frigider pana se servesc.

Gustul nucii de cocos se regaseste si in reteta de Tort Raffaello sau te poti rasfata cu delicioasa Prajitura Raffaello.

Iti recomandam sa incerci si aceasta reteta de Prajitura Raffaello care te va cuceri de la prima bucatica.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello, desertul care cucereste prin gust si aroma fina a nucii de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert melci cu rahat

Postat de xana

Desert melci cu rahat

Omogenizam 50 gr din cantitatea de margarina topita si racita impreuna cu 2 galbenusuri. Adaugam apoi zaharul pudra si 50 ml de lapte. Faina o amestecam cu un praf de sare, drojdia si praful de...

Citeste continuarea

Desert fursecuri cu gem de zmeura

Postat de lucy2002

Desert fursecuri cu gem de zmeura

Mixam galbenusurile cu zaharul pudra, esenta de vanilie, coaja de lamaie, praful de sare si margarina. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si framantam un aluat dar nu prea mult atat cat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.01.2017, 15:22
buneeeee!
la 06.01.2017, 15:25
bune
la 06.01.2017, 15:39
hmmm ce bune sunt astea , perfecte
la 06.01.2017, 15:49
la 06.01.2017, 16:19
Foarte mult îmi plac și mie!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking