Bomboloni

Postat de micki in Dulciuri
10 Feb 2010 | 11475 vizualizari

Bombolonii sunt niste gogosele care aici se servesc de obicei la micul dejun umplute cu crema pasticera sau dulceata.Spre deosebire de krapfen aceste gogosele sunt mult mai mari si au specificul "inelus" pe mijlok.Se mai pregatesc si in preajma carnavalului,de aceea mai sunt numite si "dolce di carnevale"(dulce de carnaval )

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 10.02.2010, 22:19
Foarte bune aceste gogosele si eu fac si mananc cate 4-5 dintr-un foc!
la 10.02.2010, 23:34
Favorite, clar Arata demential
la 11.02.2010, 08:54
super!...arata senzational....o trec si eu la favorite.....
la 11.02.2010, 22:59
tot sa mananci asa gogosele!
la 19.02.2010, 21:00
Va multumesc tare mult pentru aprecieri.Eu de obicei le umplu cu crema sau dulceata....un deliciu!
la 19.02.2010, 21:03
nu mai tin pasul cu atatea minuni, arata minunat, le pun la favo bineinteles...
la 04.02.2011, 18:05
foarte bune eu le cunosc sub numele de Krapfen aici in regiunea unde locuiesc sau le mai zic Berliner
la 08.03.2011, 11:18
la 14.09.2011, 14:19
la 29.10.2013, 15:58
gogosi bune si pufoase ca la noi in Romania cu sau fara crema de oua !

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking