Borș cu carne de pasăre și legume de vară
Postat de panacris in Ciorbe 20 Iul 2013 | 3703 vizualizari
După ce am degustat o minunată ciorbă de potroace duminica trecută, și culmea le-a plăcut Zmeilor, am zis hai să încerc și eu! A ieșit super bun borșul de pasăre, semi-acru pentru început! =))
Inapoi la reteta
|
Comentarii (17)
la 20.07.2013, 15:15
yumyy bun bun...vreau si eu un bol
la 20.07.2013, 15:17
bun bun
la 20.07.2013, 15:18
tare bun!
la 20.07.2013, 15:23
Interesant, arata foarte bine!
la 20.07.2013, 15:36
bun bun
la 20.07.2013, 16:33
Wowwwwwwwww!! ce buntrebuie sa fie
la 20.07.2013, 16:36
Un bors gustos
la 20.07.2013, 16:36
Daca-i bors sunt prima! !!
la 20.07.2013, 16:58
Foarte gustos!
la 20.07.2013, 18:15
Mulțumesc pentru aprecieri, Bucătărași! Se pare că am depășit și bariera borș de tărâță în ciorbă
la 20.07.2013, 18:38
Tare bun!
la 20.07.2013, 22:04
ce super arata,colorata si imbietoare
COMENTEAZA