Borş cu carne de pui

Postat de ela2015 in Supe/Ciorbe
2 Dec 2015 | 10459 vizualizari

#gatescpentruocarte Cred  că v-am mai spus...în zona Moldovei nu este zi în care la masa principală să nu fie servit un borş (de regulă, acrit cu borş umplut în casă), devenind tot mai necesar în perioadele reci ale anului, dar şi în perioadele de boală sau covalescenţă!    

Inapoi la reteta

Comentarii (28)

la 02.12.2015, 15:13
Pai daca nu cu bors, atunci cu ce? Cel mai bun!
la 02.12.2015, 15:36
Tot asa zic si eu Dya!
la 02.12.2015, 17:18
Excelenta!!!!! ,
la 02.12.2015, 17:37
Asa e Meli!
la 02.12.2015, 20:25
Ce as papa si eu o portie cu bors!
la 02.12.2015, 20:33
Aici m-ai nimerit perfect!
la 03.12.2015, 08:36
O bunatate de ciorbita!
la 03.12.2015, 09:07
Mirela, , te servesc cu drag!
la 03.12.2015, 09:08
Rocsi, , te cred! Stiu ca si voi tot asa il preferati (acrit cu bors de tarate)!
la 03.12.2015, 09:08
Gicuta, , multumesc!
la 03.12.2015, 17:39
Arata foarte bine
la 03.12.2015, 18:17
Multumesc mult Mihaela!
la 13.12.2015, 13:39

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking