Bors cu mazare proaspata si ciolan afumat de porc

Postat de RODIMUR in Ciorbe
26 Aug 2018 | 3108 vizualizari

Acest preparat întrunește toate condițiile pentru a fi pe placul oricui: conține multă afumătură și legume proaspete. În plus, este acrit natural cu borș... Din ingredientele de mai jos am făcut o oală de 5 litri de borș cu afumătură (ciolan de porc afumat și prefiert) și mazăre proaspătă.

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 27.08.2018, 15:53
Bunătăți!
la 27.08.2018, 16:26
Mulțumesc, Buni!
la 27.08.2018, 19:17
Ooo....ce bunatate!
la 27.08.2018, 20:02
Da, e foarte bun, Madi...! Mulțumesc frumos!
la 28.08.2018, 19:08
Ce pofta mi-ai facut !!!! Cat de curand am sa prepar si eu ceva cu mazare
la 28.08.2018, 20:36
Mă bucur că-ți place, Mihaela Dacă tot a apărut mazărea, e cazul să mai preparăm câte ceva și din trufandale...
la 29.08.2018, 13:56
Bun!
la 29.08.2018, 14:30
Mulțumesc frumos, Dante!
la 01.09.2018, 21:11
Cu siguranta este super, super buna!
la 01.09.2018, 21:34
Da, Rocsi, a fost super...! Mulțumesc frumos pentru apreciere!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking