Bors cu perisoare de pui

Postat de madi_marin in Ciorbe
6 Aug 2011 | 5092 vizualizari
Bors cu perisoare de pui

Am mancat mai mult supe in ultima vreme.....si evident ca mi s-a facut pofta de o ciorbita acra...delicioasa. Si care putea fi cea mai buna alegere decat o reteta de ciorba de perisoare, acrita cu bors!

Ingrediente

  • 500 g carne tocata de pui
  • 2 linguri cu orez
  • 1/2 telina
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa
  • 2 cartofi
  • 2 rosii decojite
  • 1 l bors
  • 1 legatura de leustean
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 1 ou pentru dres
  • smantana pentru servit

Mod de preparare

Iata cum am preparat acest Bors cu perisoare de pui!

Radacinoasele se curata , se spala si se rad pe razatoarea cu ochiuri mari. Ceapa se toaca marunt. Se pun impreuna la calit in putin ulei. Se adauga apa si se lasa sa fiarba la foc mic.

Carnea se condimenteaza cu sare si piper,se adauga orezul spalat si scurs si se amesteca bine. Se formeaza perisoare care se pun la fiert peste legume. Se mai adauga apa.

Cand perisoarele sunt aproape fierte, se adauga cubulete de cartofi si de rosii. Se pun borsul dat in clocot, sare si piper. Se fierb bine toate si spre sfarsit se bate oul bine si se toarna in ciorba, amestecand cu o furculita ca sa se formeze zdrente. Se mai lasa sa dea un clocot, apoi se stinge focul si se adauga verdeata tocata marunt.

Ciorbita se serveste cu ardei iute, ceapa sau smantana.

Pofta buna! Merita sa incercati sa preparati acesta reteta de ciorba de perisoare de pui acrita cu bors!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu perisoare de pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (30)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de perisoare de pui cu paste si smantana

Postat de gurita_ta2005

Ciorba de perisoare de pui cu paste si smantana

Intr-o oala punem apa la fiert. Ceapa o tocam marunt, morcovul il dam pe razatoarea mare, le calim cu ulei de masline si le punem in oala de ciorba. Intr-un castron punem carnea de pui,...

Citeste continuarea

Ciorba de perisoare din carne de pui

Postat de Zamfira

Ciorba de perisoare din carne de pui

  Curățăm, spălăm legumele și le tăiem bucățele mici. Un morcov dăm pe răzătoarea mare iar ceapa o tocăm mărunt și le călim în puțin ulei (50 ml). Adăugăm...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.08.2011, 18:31
Am mancat si mi-a placut!!
la 06.08.2011, 18:36
Imi place
la 06.08.2011, 18:38
bors,bors,...eu pap bors
la 06.08.2011, 19:04
ionela.....ma bucur.....
la 06.08.2011, 19:05
MIUTA, rocsi......haideti la cate o portie....

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking