Bors de cartofi, cu ceafa afumata

Postat de RODIMUR in Ciorbe
18 Sep 2018 | 3680 vizualizari

Dincolo de tema generoasă a concursului, rămâne cartoful, ca ingredient omniprezent în meniurile noastre, atât la amiază, cât și seara (uneori, chiar și dimineața!). Hors concours, am făcut acest borșuleț cu cartofi și ceafă afumată, care a întrunit exigențele soțului (acrișor, consistent și cu afumătură) așa că a fost foarte apreciat. Și încă mai este, pentru că abia ieri l-am făcut... Pentru a acri, am folosit borș natural, umplut de mine în casă:   https://www.bucataras.ro/retete/cum-se-umple-borsul-83506.html Din ingredientele de mai jos am făcut o oală de 5 litri de borș de cartofi, cu ceafă afumată.

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 19.09.2018, 20:14
Da, Rocsi, e bun mai ales în momentele grele...! Mulțumesc frumos!
la 21.09.2018, 09:44
Bun!
la 21.09.2018, 10:01
As gusta din borsul asta, sigur e bun!
la 21.09.2018, 10:07
Îți mulțumesc pentru apreciere, Dantes!
la 21.09.2018, 10:08
Da, Mirela e foarte bun și eu te servesc cu mare plăcere...! Mulțumesc frumos!
la 05.10.2018, 15:06
Tare bun fierbinte!
la 05.10.2018, 16:00
Chair că a fost tare bună...Mulțumesc frumos, Cristinuța!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking