Bors de curcan

Postat de ela2015 in Supe/Ciorbe
8 Apr 2015 | 4269 vizualizari

Preparatele culinare cu mult lichid, cunoscute si sub numele de borsuri, supe, ciorbe, consommeuri, aspic, se folosesc din timpuri stravechi si si-au perpetuat existenta imbunatatindu-si treptat continutul si devenind tot mai necesare in alimentatie, datorita continutului lor in apa, saruri minerale, vitamine, proteine, lipide etc. Aceste preparate culinare se digera usor, deschid apetitul, completeaza necesarul de lichid organismului si se pot prepara intr-o mare diversitate, folosind alimente din marea varietate a naturii: legume, fructe, cereale, carne.

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 08.04.2015, 20:19
bun bun
la 08.04.2015, 20:20
Asta-i tare bun! Si legumele alea colorate, te imbie sa manaci cu pofta!
la 08.04.2015, 20:22
Multumesc Ioana!
la 08.04.2015, 20:24
Multumesc Meri!
la 08.04.2015, 20:28
bun
la 08.04.2015, 20:32
Multumesc Bianca!
la 08.04.2015, 20:55
la 08.04.2015, 20:56
la 08.04.2015, 21:44
Multumesc Daniela!
la 08.04.2015, 21:44
Multumesc Motan!
la 08.04.2015, 22:06
Bun bun
la 08.04.2015, 22:29
delicios
la 08.04.2015, 23:12
Multumesc Catalina!
la 08.04.2015, 23:13
Multumesc Roxana!
la 09.04.2015, 21:09
Este bun!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking