Bors de curcan acrit cu zeama de muraturi

Postat de Sylvia in Ciorbe
10 Ian 2011 | 7030 vizualizari

Anul acesta am decis ca nu voi face curcanul intreg la cuptor asa ca l-am portionat si a vazut “fata mesenilor” in mai multe bucate. Unul dintre acestea a fost un excelent bors de curcan, acrit pe langa bors cu zeama de la muraturi si incununat la final de telina verde si leustean, o poveste aromata de iarna….

Inapoi la reteta

Comentarii (27)

la 11.01.2011, 09:03
la 11.01.2011, 09:11
as servi si eu un bol cu o astfel de poveste
la 11.01.2011, 10:09
la 11.01.2011, 10:41
telina ii da o aroma deosebita.........ce mult imi plac aceste vase in care servesti...............
la 11.01.2011, 11:00
minunata
la 11.01.2011, 12:30
Delicioasa
la 11.01.2011, 15:43
Tare tare tareee bine arata Sylvia
la 11.01.2011, 17:12
zeama de muraturi e dementiala in ciorbe.....
la 11.01.2011, 17:40
Silvya,respect
la 11.01.2011, 21:17
la 11.01.2011, 21:42
As vrea o portie
la 12.01.2011, 20:15
Multumesc de laude ma bucur ca v-a placut

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking