Bors de curcan acrit cu zeama de muraturi
Postat de Sylvia in Ciorbe 10 Ian 2011 | 7061 vizualizari
Anul acesta am decis ca nu voi face curcanul intreg la cuptor asa ca l-am portionat si a vazut “fata mesenilor” in mai multe bucate. Unul dintre acestea a fost un excelent bors de curcan, acrit pe langa bors cu zeama de la muraturi si incununat la final de telina verde si leustean, o poveste aromata de iarna….
Inapoi la reteta
|
Comentarii (27)
la 10.01.2011, 21:47
iar nu reusesti sa pui pozele???
la 10.01.2011, 21:49
gata,a aparut si poza
la 10.01.2011, 21:52
Ela salvasem reteta inainte fara poza ca am patit-o f des ca mi se sterga tot. Sa vb intr-un ceas bun vad ca reusesc cu pozele vrei un bors ?
la 10.01.2011, 21:53
Daca Ela nu vrea pap eu si portia ei .
la 10.01.2011, 21:55
bors...nu cred, ,doar carnea din el...imi amintesc ca pe vremuri cand facea mama mea ciorbe,mancam toata carnea din ele,avea un gust....
la 10.01.2011, 22:06
strachinuta ma inveseleste, verdeata ma intinereste, iar borsul acesta ma inzdraveneste !
la 10.01.2011, 22:07
Teo o mare portie cu drag pt tine stiam ca o sa iti placa strachina
la 10.01.2011, 22:09
Postavaru si pentru tine o portie, nu stie Ela ce pierde ei ii facem curcan fript .
la 10.01.2011, 22:13
si eu ,si eu sa pierd asa bunaciune,nici gind
la 10.01.2011, 22:32
De Revelion am facut si eu un "bors" de curcan, dar cu zeama de varza , e tare buuun Arata super, Sylvia
la 10.01.2011, 22:33
nu am acrit niciodata cu zeama de la muraturi numai alea in saramura...nu?
la 10.01.2011, 23:18
Ce bun trebuie sa fi fost borsul
la 10.01.2011, 23:49
f buna
COMENTEAZA