Bors de fasole

Postat de ianculubita in Mancaruri de post
27 Mar 2011 | 9493 vizualizari

Va recomand un bors de fasole,ca la mama acasa,foarte bun pentru aceste zile de post

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 27.03.2011, 18:41
Ce-mi place!!!
Si ft. interesant modul in care o prepari
la 27.03.2011, 18:46
Da,daca-l vei incerca,nu vei regreta;na,ca am facut si o poezie
la 27.03.2011, 19:10
Nu stiu exact la ce te referi,dar majoritatea retetelor,la modul de preparare,o pomenesc pe mama;cand era vorba de fasole-mi spunea sa nu o scurg decat atunci cand fasolea rade,adica se crapa;pentru ca toata rautatea in interior este.
la 27.03.2011, 19:12
Ma refer exact la ce ai punctat tu, ca fierbi bine apoi schimbi apa dupa ce pocneste. Eu o schimb doar la inceput; o sa fac si eu ca tine
la 27.03.2011, 19:39
ador borsul de fasole
la 27.03.2011, 19:58
ooo.....nebunie..... mai ales cu o ceapa verde alaturi.....
la 27.03.2011, 19:59
bunaaaa
la 27.03.2011, 23:10
la 27.03.2011, 23:34
bunaaaa
la 28.03.2011, 07:25
delicioasa
la 28.03.2011, 07:49
Eu schimb de 5 ori apa la fasole si numai dupa aceea o pot manca...este de apreciat ideea mai ales daca e de la mama arata grozav si mi-ai facut o pofta teribilaaaa
la 28.03.2011, 09:00
la 28.03.2011, 09:15

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking