la 27.03.2011, 18:41 Ce-mi place!!!
Si ft. interesant modul in care o prepari
la 27.03.2011, 18:46 Da,daca-l vei incerca,nu vei regreta;na,ca am facut si o poezie
la 27.03.2011, 19:10 Nu stiu exact la ce te referi,dar majoritatea retetelor,la modul de preparare,o pomenesc pe mama;cand era vorba de fasole-mi spunea sa nu o scurg decat atunci cand fasolea rade,adica se crapa;pentru ca toata rautatea in interior este.
la 27.03.2011, 19:12 Ma refer exact la ce ai punctat tu, ca fierbi bine apoi schimbi apa dupa ce pocneste. Eu o schimb doar la inceput; o sa fac si eu ca tine
la 27.03.2011, 19:39 ador borsul de fasole
la 27.03.2011, 19:58 ooo.....nebunie..... mai ales cu o ceapa verde alaturi.....
la 27.03.2011, 19:59 bunaaaa
la 27.03.2011, 23:10
la 27.03.2011, 23:34 bunaaaa
la 28.03.2011, 07:25 delicioasa
la 28.03.2011, 07:49 Eu schimb de 5 ori apa la fasole si numai dupa aceea o pot manca...este de apreciat ideea mai ales daca e de la mama arata grozav si mi-ai facut o pofta teribilaaaa