Bors de fasole cu ciuperci si spanac

Postat de katty in Mancaruri de post
11 Feb 2018 | 5203 vizualizari
Bors de fasole cu ciuperci si spanac

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 conserva ciuperci
  • 1 conserva fasole alba
  • o mana spanac proaspat
  • bors
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 lingura pasta gogosari
  • cimbru
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 inguri ulei
  • marar

Mod de preparare

In uleiul incins punem la calit morcovul curatat, spalat si taiat semirondele. Adaugam ceapa tocata fin. Amestecam ocazional pana incep sa se inmoaie, apoi  adaugam pasta de ardei si stingem cu apa calda cat sa acopere legumele si sa le depaseasca cu cateva degete. Fierbem 10-15 minute, apoi adaugam ciupercile scurse si clatite, fasolea alba, pasta de tomate, sare, piper si cimbru. Mai fierbem 10 minute, apoi adaugam bors dupa gust fiert separat, spanacul curatat si taiat mai marunt si mararul. Mai dam 2-3 clocote, oprim focul, acoperim vasul cu un capac si mai lasam cateva minute. Servim borsul cald sau rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de fasole cu ciuperci si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cartofi la cuptor cu leurda si gogosari in sos de rosii

Postat de MotanLaOale

Cartofi la cuptor cu leurda si gogosari in sos de rosii

Cartofii se curata, se spala si se feliaza pe lung in 6-8 felii. Punem cartofii intr-o tava termorezistenta, impreuna cu uleiul. Se presara cu vegeta, piper, boia si se amesteca sa se unga...

Citeste continuarea

Tarta floare cu ciuperci

Postat de Irina

Tarta floare cu ciuperci

Am scos aluatul din congelator si l-am lasat la dezghetat peste zi. Am curatat si spalat ceapa si ciupercile, dupa care le-am tocat marunt. Intr-o tigaie incinsa am turnat putin ulei si am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.02.2018, 22:17
excelent
la 11.02.2018, 22:54
La combinatia asta nu ma gandeam
la 11.02.2018, 23:01
la 12.02.2018, 04:48
Foarte interesant! Îl voi proba cât de curând!
la 12.02.2018, 06:05
Bun!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking