Borş de lobodă cu leuştean

Postat de madi_marin in Ciorbe
29 Mar 2012 | 6431 vizualizari

E preferata mea în sezonul cald. Cel mai mult îmi place să o mănânc rece …..direct de la frigider. E atat de bună , acră şi răcoritoare…. Ador pe de altă parte leuşteanul proaspăt. Nu mă sfiesc să rup pe loc o frunză şi să o strivesc între degete, apoi să simt aroma inegalabilă care mă proiectează înapoi în timp….în perioada copilăriei când bunica mea pregătea cea mai bună ciorbă de fasole din lume. Şi nu oricum….ci cu leuştean!

Inapoi la reteta

Comentarii (30)

la 29.03.2012, 21:58
la 29.03.2012, 21:58
ai deja loboda? La mine doar ce-a rasarit...
la 29.03.2012, 22:03
la 29.03.2012, 22:05
delicioasa
la 29.03.2012, 22:22
Motane...multumesc...
la 29.03.2012, 22:23
Ina....e piata plina de loboda.... de-abia asteptam sa apara ca imi place foarte mult....
la 29.03.2012, 22:23
iri_love...multumesc...
la 29.03.2012, 22:24
sufletista...multumesc...
la 29.03.2012, 22:26
arata tare bine
la 29.03.2012, 23:44
un borsulet extraordinar de buuunnn imi place mult vin si eu la o portie
la 29.03.2012, 23:59
la 30.03.2012, 07:51
buna ciorba asta!
la 30.03.2012, 10:42
Buna rauuuu
la 30.03.2012, 10:50
mmm delicios
la 30.03.2012, 11:11
imi place

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking