Bors de perisoare

Postat de merisor67 in Ciorbe
23 Apr 2014 | 10989 vizualizari

Pe la noi nu prea se foloseste borsul pentru acrit si cand zic pe la noi, ma refer la zona de unde sunt eu de fel, adica la mama la tara. Acolo predomina zeama de varza ca ingredient pentru acrit, sau doar rosiile conservate. Vazand ca multi bucatarasi folosesc borsul am zis sa incep si eu sa-l folosesc si nu-mi pare rau pentru ca a iesit o ciorba foarte buna! De fapt este a doua ciorba pe care o prepar cu bors si nu va fi ultima, cu siguranta!

Inapoi la reteta

Comentarii (47)

la 23.04.2014, 10:40
hmmmmm.....ce as manca o portie!!!!ce bine arata!!!!!
la 23.04.2014, 10:41
ce as manca acum
la 23.04.2014, 10:43
Ce bunatateee!
la 23.04.2014, 10:48
buna buna
la 23.04.2014, 11:29
buna ciorba
la 23.04.2014, 11:30
foarte buna ciorbita!!!
la 23.04.2014, 11:47
ce buna ar fi acuma o portie
la 23.04.2014, 11:53
Va multumesc, tuturor!
la 23.04.2014, 12:12
O bunatate de ciorbita!
la 23.04.2014, 12:14
Mama ce verisoare mari ai facut...
la 23.04.2014, 12:15
Cleme, eu asa le fac, mari si multe )
la 23.04.2014, 12:20
Si eu tot la fel,chiar daca eu nu mananc...doar zeama o mananc...
la 23.04.2014, 12:23
Simona
la 23.04.2014, 12:24
Cleme si eu tot zeama o mananc, dar nu pentru ca nu-mi plac perisoarele ci pentru ca le plac lor ff mult ))
la 23.04.2014, 12:27
foarte bun,as papa si eu acum

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking