Bors de peste

Postat de gugugh in Ciorbe
26 Oct 2010 | 8204 vizualizari

o bunatate de ciorbita

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 26.10.2010, 15:40
Excelenta retata ta si mie imi place borsul de peste foarte mult.
la 26.10.2010, 15:41
sincer nu eram o mare fana a borsului de peste dar cu aceasta reteta mi.am redescoperit un nou gust, asa ca cu siguranta voi repeta retata curand
la 26.10.2010, 17:41
buuuuun,vreau si eu
la 26.10.2010, 18:14
te invit ony pe la mine
la 26.10.2010, 22:31
Ce bun este borsul de peste
la 31.10.2010, 09:38
Probabil ca este bun, nu spun nu, dar am si eu o intrebare: din ce regiune a tarii sunteti? Eu sunt din delta si borsul de peste nu se face deloc asa. Si daca nici in delta nu e tara pestelui, atunci nu stiu unde e.
la 31.10.2010, 11:46
eu locuiesc in bucuresti, stiu ca nu e reteta originala dar mi.a placut f mult aceasta reteta si de aceea o voi repepat cu siguranta
la 03.11.2010, 19:13
Imi pare rau ca nu am poze, dar dati-mi voie sa fac ceva modificari si incercati asa cum va dau eu o sugestie, ok? Apoi astept comments si va astept in Tulcea. Asadar: se pun mai multe feluri de peste de apa dulce, stiuca, somn, caras, crap, salau, biban (dar merge si cu un singur fel). Se fierb cartofi intregi, ceapa taiata cubulete, rosii taiate si atat. Nu exista orez, morcov si bors in ciorba de peste. Doar 2 linguri de otet la sfarsit dupa ce fierbe si pestele. Se adauga un pic de patrunjel verde. Se serveste mai intai pestele cu cartofi si sos de usturoi, apoi ciorba simpla. Incercati si asa
la 03.11.2010, 19:29
goldengate, stiu ca in Delta pestele se serveste separat de zeama, dar ciorbitza e buna oricum, daca pui ce-i trebuie Si eu pun otet la ciorba si o fac din mai multe feluri de peste ( atunci cand am ), dar daca ai si o mana de icre..... este excelenta! Am mancat si cu orez si mi-a placut. Oricum ar fi preparata, daca are tot ce-i trebuie e ok Las si eu 5 furci aici
la 03.11.2010, 21:26
Goldengate am citit pe net cum se face adevaratul bors , insa am incercat varianta de mai sus pt ca se apropia cat de cat de gusturile mele, nu ma impac cu otetul mai deloc, .iti multumesc frumos pt reteta si data viitoare voi incerca si reteta ta

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking