Bors de peste

Postat de gugugh in Ciorbe
26 Oct 2010 | 8191 vizualizari
Bors de peste

o bunatate de ciorbita

Ingrediente

  • cap si coada de la un peste proaspat
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • o bucata de telina
  • 1/2 cescuta  orez
  •  suc de rosii dupa gust
  • bors (de la plic am folosit eu)
  • 1 legatura de leustean
  • ulei

Mod de preparare

Se toaca ceapa marunt, morcovul se da prin razatoarea mare, telina la fel, ardeiul se taie fideluta si toate se pun la fiert in apa rece. Se pune ulei si se lasa sa fiarba pana cand zarzavatul e fiert pe jumatate. Se pune apoi orezul si sucul de rosii si se lasa sa fiarba pana cand bobul de orez a inflorit. Se pune borsul . Cand a fiert borsul se pune pestele si se lasa pana este fiert (nu prea mult ca pestele fierbe foarte repede), se stinge focul si se pune leusteanul tocat marunt.dupa ce am pus pestele am fiert cam 10-15 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de peste" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Bors de crap, cu zdrente de ou

Postat de katty

Bors de crap, cu zdrente de ou

Spalam bine pestele si il punem la fiert intr-un vas cu apa rece. Spumam bine si fierbem 15-20 de minute la foc mic. Scurgem zeama printr-o sita. Dezosam bucatile de peste, scoatem carnea de la...

Citeste continuarea

Ciorba de somn la ceaun

Postat de panacris

Ciorba de somn la ceaun

Peștele se eviscerează, se curăță și se porționează. Legumele se curăță și se toacă grosier. Ceaunul se încinge, se adaugă uleiul, legumele tocate cca. 1000 ml apă și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.10.2010, 15:40
Excelenta retata ta si mie imi place borsul de peste foarte mult.
la 26.10.2010, 15:41
sincer nu eram o mare fana a borsului de peste dar cu aceasta reteta mi.am redescoperit un nou gust, asa ca cu siguranta voi repeta retata curand
la 26.10.2010, 17:41
buuuuun,vreau si eu
la 26.10.2010, 18:14
te invit ony pe la mine
la 26.10.2010, 22:31
Ce bun este borsul de peste

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking