Bors de porc cu stevie si zucchini

Postat de katty in Ciorbe
17 Apr 2021 | 2981 vizualizari
Bors de porc cu stevie si zucchini

O combinatie delicioasa de zucchini cu stevie intr-un bors acrisor de porc a fost perfect la frigul de afara.

Ingrediente

  • 500 gr carne de porc cu os
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 zucchini descojit
  • 2 legaturi stevie
  • 150 gr rosii pasate
  • 1 lingura pasta de ardei
  • sare
  • piper negru macinat
  • leustean
  • bors dupa gust

Mod de preparare

Spalam carnea bine dupa ce a fost portionata si o punem la fiert in apa rece cat sa o acopere si sa o depaseasca.

Spumam cat este nevoie si fierbem pana carnea este fiarta de jumatate.

Adaugam ceapa tocata fin si morcovul taiat semirondele. Dupa 10 minute adaugam zucchini decojit si taiat cuburi mai mari.

Fierbem 5 minute si adaugam rosiile si pasta de ardei. Spalam stevia frunza cu frunza, scoatem cotoarele si o taiem mai marunt.

Adaugam stevia cand toate legumele sunt moi. Adaugam bors  dupa gust fiert separat, sare si piper. Fierbem 2-3 minute si adaugam leusteanul. Oprim focul si acoperim cu un capac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de porc cu stevie si zucchini" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de rosii

Postat de Valclaudia

Ciorba de rosii

Curatam si spalam legumele. Dam mai intai ceapa si cotoarele de la frunzele de varza prin robot. Le calim cca 5 minute in ulei, adaugam rosiile trecute prin robot,morcovii feliati, foaia de...

Citeste continuarea

Ciorbă de fasole cu ciolan afumat

Postat de portiadelumina

Ciorbă de fasole cu ciolan afumat

Întâi de toate trebuie să spun că fasolea am făcut-o la oala sub presiune. Pentru care motiv, am pus fasolea la umflat din timp (ar fi mers şi fără această etapă) şi ciolanul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.04.2021, 19:16
Bun!!!!
la 17.04.2021, 19:47
Foarte bun!
la 17.04.2021, 20:27
foarte bun !
la 17.04.2021, 20:42
la 17.04.2021, 20:57
Super!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking