Braduti cu aluat de biscuiti si nuca
Postat de privatelaura in Dulciuri 4 Mar 2015 | 7228 vizualizari
Cand eram copil, gaseam in cofetarii, niste rulouri cu cacao, cartofi parca se numeau. Se faceau din resturi sau din prajiturile care nu se vindeau o perioada. Ce buni mai erau, ce gust bun. De fapt, cand eram copil, toate prajiturile de cofetarie erau bune si gustoase. Astazi...nu mai sunt...si o spun cu regret!
Dar haideti sa vedeti ce bijuterici dulci frumoase ne-a impartasit Adina . Practic, ea le-a dat viata, pentru ca la ea am vazut prima data si mi-a ramas gandul la ele inca de atunci. Asa de frumoase si ingenioase, incat ne-au cucerit pe loc. Apoi am vazut la Timi, si iar mi-am propus sa le fac si eu.
Abia acum am reusit sa ma mobilizez si sa fac si eu pentru piticii mei. Si ce credeti, gustand dintr-unul, am simtit acel gust de odinioara al cartofilor din cofetarie. M-am bucurat ca un copil. Am dus si la piticii de la gradi. Si piticii mei au mancat cu pofta braduti!
Sper ca v-am convins sa ii incercati! Puteti combina ingrediente dupa bunul plac, data viitoare, eu mi-am propus sa ii fac albi.
Inapoi la reteta
|