Branza dulce (proaspata) din lapte de vaca

Postat de ela2015 in Mancare copii
21 Apr 2015 | 9882 vizualizari

O branzica atat de usor de pregatit si net superioara celei din magazine (care e plina de zer, chimicale si cate si mai cate)... Branza proaspata este un aliment indispensabil din alimentatia bebelusilor si nu numai si se utilizeaza pentru obtinerea unei game variate de preparate culinare si de patiserie!

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 21.04.2015, 22:41
Da Rocsi, dar nu mai apuca...
la 22.04.2015, 08:06
la 22.04.2015, 09:16
Multumesc Mariana!
la 22.04.2015, 18:33
Foarte buna!!! Cam ce cantitate de branza iese din ingredientele folosite?
la 22.04.2015, 20:12
Pentru encike85

Mi-a iesit 808 gr. (este o poza si cu cantarul), dar, cum am precizat in reteta, este un timp pentru fiecare consistenta. Eu am facut-o mai cremoasa (o folosesc pentru hrana bebeluselor), dar cand am scurs-o foarte bine (ca pentru placinte), am obtinut putin peste 600 de gr. Cu cat o lasi mai mult la scurs cu atat e mai seaca!
Sper sa-ti fie de ajutor reteta si sfaturile! Daca ai nelamuriri, ma gasesti aici!
la 23.04.2015, 11:52
Cea mai buna!
la 23.04.2015, 14:08
Cu siguranta, Mirela!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking