Branza fondue cu usturoi copt

Postat de privatelaura in Aperitive / Garnituri
1 Noi 2013 | 6219 vizualizari

Prima data am mancat in Germania, la cumnata mea. bestiala! pura nebunie! pe cuvantul meu! recomand cu toata increderea...mai putin Timeei :))) reteta...sa zic asa, am vazut-o pe un canal culinar chiar aseara. azi ne-am delectat...;)

Inapoi la reteta

Comentarii (36)

la 04.11.2013, 15:26
am vazut-o si pe blog , salivez ..trebuie sa fac si eu
la 10.11.2013, 12:32
foarte gustoasa
la 09.01.2014, 14:19
as face asta da' e asa greu de facut usturoiul ala..pfuuu). nu mai bine branza cu paine ca-i mai usor?))
la 09.01.2014, 17:01
Gabitzule, nu mai bine zici ca ai mancat deja? )
la 09.01.2014, 17:02
nu, ca-i in frigider si ma uit de doua saptamani pe net cum s-o fac))))))))))
expira,sa vezi! ))

zixceam c-o fac in seara asta apoi am zis - nu mai bine fac niste clatite? sau nu mai bine fac orez cu lapte?
nah..cum sa ma hotarasc?))
la 28.04.2014, 17:13
am mancat odata asa ceva la niste prieteni si mi-a placut foarte mult. De atunci ma tot gandesc cum sa fac i eu si in sfarsit am gasit reteta

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking