Branza naturala din lapte de vaca

Postat de merisor67 in Mancare copii
2 Aug 2013 | 12240 vizualizari

Intotdeauna cand iau lapte dulce de la tarani sau chiar de la mama de la tara, inainte de a-l fierbe il incerc punand intr-o lingura deasupra flacarii de la aragaz. Daca se branzeste am doua variante, ori il pun la prins(iaurt), si il consumam asa, ori il fac branza ca in cazul de fata.

Inapoi la reteta

Comentarii (44)

la 02.08.2013, 14:47
Bravo Meri buna branzica ta
la 02.08.2013, 15:09
Flavia, e simplu de tot!
la 02.08.2013, 15:09
Multumesc, Dia!
la 02.08.2013, 18:30
la 02.08.2013, 18:52
Andreea
la 02.08.2013, 18:54
la 02.08.2013, 21:18
Foarte buna
la 02.08.2013, 21:56
Va multumesc!
la 03.08.2013, 00:15
buna idee
la 03.08.2013, 00:17
Ce-mi place cum arata !
la 03.08.2013, 19:41
foarte buna! Bravo, Merisor!!
la 10.08.2013, 22:38
la 09.02.2015, 18:14
buna,am si eu o intrebare,se poate face si cu lapte proaspat din comert?din pacate aici unde sunt nu am de unde sa iau direct de la sursa....si tare as vrea sa-i fac fetitei mele...si dupa as vrea sa incerc si cascavalul cu branzica asta daca ar merge cu laptele din comert... multumesc anticipat!
la 09.02.2015, 18:35
Mary, nu stiu ce sa-ti spun despre laptele din comert, care de fapt se spune ca nici nu e lapte.... nu am incercat.
Eu am privilegiul de a lua lapte natural de vaca, de la tara.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking