Branza proaspata din lapte de vaca

Postat de Pungasa_Rogue in Cook and smile
17 Mai 2015 | 6875 vizualizari

Pana acum credeam ca este foarte complicat sa faci branza...si azi am descoperit ca, de fapt, este foarte simplu. Asa ca priviti ce branza frumoasa mi-a iesit, dupa ce am aflat micile secrete de la bunica sotului meu. Si sa va mai spun ca merge foarte bine cu mamaliguta calda.

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 17.05.2015, 15:11
asa procedeaza si mama mea
la 17.05.2015, 15:27
la 17.05.2015, 15:39
Bravo
la 17.05.2015, 15:42
Buna branzica!
la 17.05.2015, 15:45
super!
la 17.05.2015, 17:37
Buna!
la 17.05.2015, 17:51
la 17.05.2015, 18:22
Sanatoasa si delicioasa!!! Si noi facem si de vaci si de oi Se pastreaza foarte bine ptr un timp mai indelungat daca o ti in saramura.. Se pune sare in apa (cam ca la varza acra) si se amesteca pana la topire. Se incearca saramura cu un ou crud.. daca oul ramane deasupra este suficient. Mie personal varianta cu sare grunjoasa nu-mi place ptr ca se sareaza si se intareste putin marginile bucatii de branza. Dar, pe termen scurt este ok.
la 17.05.2015, 19:13
Asta-i tare buna! Mie imi place mult proaspata!
la 17.05.2015, 20:54
ce buna
la 18.05.2015, 18:32
Buna la o prajiturica
la 27.05.2015, 11:56

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking