Branza tofu la grill, cu legume la aburi

Postat de RODIMUR in Mancaruri de post
12 Dec 2019 | 6818 vizualizari

Apărută încă din anul 100 d. Hristos, brânza tofu a fost apreciată și consumată mai ales în Orient. La noi a apărut mult mai târziu și se consumă mai puțin, în special ca atare, în perioadele de post. Puțini știu însă că acest tip de brânză vegetală se poate trata termic (la grătar, la tigaie, sau în cuptor) iar când este moale, în salate, sau supe. Eu mănânc tofu de 2-3 ori, în perioadele de post. Iar acum m-am gândit cum aș putea  mânca tofu altfel decât simplu, ca atare, așa că am făcut acest preparat și mi s-a părut că la grill este foarte gustos.

Inapoi la reteta

Comentarii (27)

la 12.12.2019, 21:44
la 12.12.2019, 22:04
Rocsi,
la 13.12.2019, 08:33
Intr-adevar nu stiam ca se poate face pe grill. De incercat!
la 13.12.2019, 09:10
Da, Geanina... Se poate și la tigaie, sau în cuptor. Fiecare face așa cum îi place. Eu am preferat așa, la grill, pentru că este mai sănătos... Mulțumesc frumos!
la 13.12.2019, 09:35
Chiar bine arata!
la 13.12.2019, 09:52
Ce de bunătăți acolo
la 13.12.2019, 10:08
Mulțumesc frumos, Mirela, pentru apreciere!
la 13.12.2019, 10:09
Mulțumesc frumos, Găbytza!
la 13.12.2019, 11:06
la 13.12.2019, 11:27
Mulțumesc frumos, Cristina!
la 21.12.2019, 12:51
Buna!
la 21.12.2019, 13:34
Mulțumesc frumos, Dantes!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking