Ingrediente
- 300 grame de tofu cu chimen
- 2-3 cartofi roz
- 1-2 morcovi
- 1 pătrunjel
- 1/4 țelină
- 8-10 ciupercuțe champignons
- frunze de pătrunjel
- 2-3 linguri de ulei de măsline
- sare
- piper
- boia de ardei dulce
Mod de preparare
Legumele se curăță, se spală, se porționează și se fierb la aburi, timp de 35-40 de minute.
Brânza tofu se strecoară de lichid, se usucă și se taie felii, cu grosimea de 1 cm.
Se presară: sare, piper și boia de ardei dulce pe ambele fețe ale feliilor de tofu.
Se stropesc feliile de tofu cu ulei de măsline și se prepară la grill, pe ambele fețe, până ce se pătrund bine.
Se aleg frunzele de pătrunjel, se spală, se zvântă și se taie mărunt.
Când legumele au fiert la aburi, se scot și se aranjează frumos în farfurii, cu 3-4 felii de tofu, preparat la grill. Se condimentează cu sare și piper și se presară pătrunjel tocat.
Se servește imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Branza tofu la grill, cu legume la aburi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (27)
|