Branzica in ulei de masline

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
13 Sep 2016 | 6218 vizualizari

,,Ziua cand imi rasfat nevasta '' . Eu as fi multumita cu branzica aceasta insotita de un zambet cald si un pahar de vin . Personal prefer proseco .Branza in ulei de masline se prepara usor , rapid si se poate pastrata timp indelungat in frigider . Garantez ca va fi consumata rapid .Reteta  versatila permite o multitudine de combinatii , dupa gustul fiecaruia .

Inapoi la reteta

Comentarii (38)

la 13.09.2016, 18:13
Simona alege o telemea maturata sarata . Eu o pastrez chiar si trei saptamani in frigider
la 13.09.2016, 18:14
Ina , multumesc
la 13.09.2016, 18:29
Foarte fain a iesit!
la 13.09.2016, 19:31
Super!
la 13.09.2016, 20:58
Mirela , ai gustat ?
la 13.09.2016, 20:59
Motan
la 13.09.2016, 20:59
Ancutsa multumesc de vizita
la 14.09.2016, 10:53
Multumesc Am deja branza luata, oregano creste in prostie pe balcon, asa ca ma apuc s-o fac
la 14.09.2016, 15:45
Spor la ... savurat Nu uita pentru tine un pahar de vin alb si rece . Si sa te gandesti la mine
la 14.09.2016, 19:49
Ce bine arata!
la 14.09.2016, 21:36
ce culori...!
la 14.09.2016, 22:36
Nu am gustat din ele si acum imi pare rau
la 15.09.2016, 07:52
Foarte bunaaa! Am degustat la Paltinis!
la 16.09.2016, 01:32
Asa-mi pare si mie Rocsi
la 16.09.2016, 01:34
Placute mie .,Ksenya

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking