Branzoaice

Postat de Ina in Dulciuri
25 Sep 2016 | 15937 vizualizari

Zilele trecute am luat de la chioscul de langa casa o telemea de Sibiu de ne-a facut limba pluta de cat era de sarata. Asa ca azi, gandindu-ma cum s-o consum, am pus-o 30 minute la desarat ( degeaba :))) ) , apoi am combinat-o cu branza proaspata de vaci si-am preparat niste branzoaice delicioase :X

Inapoi la reteta

Comentarii (33)

la 11.10.2016, 06:55
Bune!
la 11.10.2016, 10:39
foarte bune!
la 11.10.2016, 18:41
Yummy yummy !!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking