Briose

Postat de Alepaty in Prajituri
11 Ian 2016 | 3279 vizualizari

Am primit o tava din silicon pentru briose si am refacut aceste briose dar am observat ca mi-au iesit mai pufoase . Se datoreaza oare tavii din silicon? Ce mai conteaza,important e ca a 2 a zi nu mai erau.. :)

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 11.01.2016, 20:37
Mmmm...
la 11.01.2016, 20:41
Simple si bune! Mai ales la cafea/ceai. Nu cred ca se datoreaza tavii ca ti-au iesit mai pufoase...mie nu-mi iasa niciodata o prajitura la fel indiferent de cate ori o fac.
la 11.01.2016, 20:42
Fur si eu una!
la 11.01.2016, 20:45
Rocsi
la 11.01.2016, 20:45
Simona mersii , inseamna ca am fost mai norocoasa.
la 11.01.2016, 20:46
Gicuta,cu mare drag!
la 11.01.2016, 20:49
Si eu vreau
la 11.01.2016, 20:58
Sunt bune la o
la 11.01.2016, 21:24
la 11.01.2016, 21:56
la 11.01.2016, 22:09
Ce minunate sunt!
la 12.01.2016, 06:32
Ce frumose sunt!!
la 12.01.2016, 08:31
Multumesc fetelor
la 12.01.2016, 09:30
Bune!
la 15.01.2016, 08:44

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking