Briose albe, umplute cu jeleu de portocale si crema fina

Postat de privatelaura in Dulciuri
3 Ian 2016 | 4903 vizualizari

Iata ca am ajuns si la reteta cu nr. 1286! Nu a fost usor, dar am reusit :)))))   Tot Dia raspunde si de aceasta reteta :P

Inapoi la reteta

Comentarii (34)

la 03.01.2016, 22:02
Pai am citit dar ce trebuia sa zic ) Tu vb mereu aiurea )) eu nu An citit reteta m-am uitat la poze si ac un om serios ce sunt am zis ca=s faine )
la 03.01.2016, 22:07
stiu, Timi! asa este ))))) muaaah!
la 03.01.2016, 22:10
dar asa-i ca iti plac hartiutele? ))) mereu ma gandesc la tine cand folosesc din ele
la 03.01.2016, 22:41
da faine, tre sa le mai folosesc si eu <3
la 03.01.2016, 22:56
Ce bunătate ai făcuuuut!
la 04.01.2016, 05:13
foarte faine
la 04.01.2016, 06:35
la 04.01.2016, 09:09
delicioase!
la 04.01.2016, 09:15
Felicitari pt nr impresionant de retete)
la 04.01.2016, 09:54
super delicioase!
la 04.01.2016, 10:18
Laura, , felicitari pentru toate retetele! Imi plac aceste briose atat de fine si aromate! Yami-yam!
la 04.01.2016, 10:41
vai de minee :: ce imi faci Laurici
la 04.01.2016, 11:39
Nu pot fi decat delicioase!
la 04.01.2016, 19:04
Oooo, felicitari!
la 04.01.2016, 20:51
Delicioase!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking