Briose albe, umplute cu jeleu de portocale si crema fina
Postat de privatelaura in Dulciuri 3 Ian 2016 | 4903 vizualizari
Iata ca am ajuns si la reteta cu nr. 1286!
Nu a fost usor, dar am reusit :)))))
Tot Dia raspunde si de aceasta reteta :P
Inapoi la reteta
|
Comentarii (34)
la 03.01.2016, 22:02
Pai am citit dar ce trebuia sa zic ) Tu vb mereu aiurea )) eu nu An citit reteta m-am uitat la poze si ac un om serios ce sunt am zis ca=s faine )
la 03.01.2016, 22:07
stiu, Timi! asa este ))))) muaaah!
la 03.01.2016, 22:10
dar asa-i ca iti plac hartiutele? ))) mereu ma gandesc la tine cand folosesc din ele
la 03.01.2016, 22:41
da faine, tre sa le mai folosesc si eu <3
la 03.01.2016, 22:56
Ce bunătate ai făcuuuut!
la 04.01.2016, 05:13
foarte faine
la 04.01.2016, 09:09
delicioase!
la 04.01.2016, 09:15
Felicitari pt nr impresionant de retete)
la 04.01.2016, 09:54
super delicioase!
la 04.01.2016, 10:18
Laura, , felicitari pentru toate retetele! Imi plac aceste briose atat de fine si aromate! Yami-yam!
la 04.01.2016, 10:41
vai de minee :: ce imi faci Laurici
la 04.01.2016, 11:39
Nu pot fi decat delicioase!
la 04.01.2016, 19:04
Oooo, felicitari!
la 04.01.2016, 20:51
Delicioase!
COMENTEAZA