Briose aperitiv cu carne, cus-cus, porumb si multe legume

Postat de panacris in Aperitive / Garnituri
23 Iun 2015 | 4919 vizualizari

Cu această rețetă particip la Provocarea Weekend cu spor,a cărei inițiatoare este @Ștefania Anastasiu, iar în această luna gazdă este Maria Udrea alias Merișor. Draga de ea ne-a propus pentru provocare să pregătim ce dorim din Aperitive, Salate și Dulciuri. Am ales rețeta de brioșe aperitiv cu cușcuș și carne. Nah, am schimbat un pic rețeta, defect Panacris ;) Dar vă asigur că e la fel de bunăăăă;) Până să postez rețeta sau ”evaporat” câteva brioșe :D, noroc că am avut ușa la bucătărie închisă pentru pozele de prezentare ;) Spor și poftă bună! Rețeta de plecare este aici: http://www.bucataras.ro/retete/briose-aperitiv-cu-carne-tocata-si-cuscus-70113.html Mulțumesc Merișor :-*

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 24.06.2015, 08:17
Catalina
la 24.06.2015, 08:17
Mirela
la 24.06.2015, 08:19
Raluca Consevra de carne de vită, de la Ardealul. Dar poti folosi orice marcă Nu e prea sănătos cu conserve, dar mai facem și compromisuri câteodată Rețeta lui Merișor e cu carne tocată http://www.bucataras.ro/retete/briose-aperitiv-cu-carne-tocata-si-cuscus-70113.html
la 24.06.2015, 08:56
la 24.06.2015, 10:29
foarte bune!
la 24.06.2015, 22:20
Bune de tot
la 27.06.2015, 10:41

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking