Briose aperitiv, cu masline, rosii deshidratate si sparanghel

Postat de merisor67 in Aperitive / Garnituri
10 Ian 2017 | 6592 vizualizari

Imi plac mult briosele aperitiv si le combin in fel si chip, ca tare versatile sunt! Si te scot rapid din impas, la cate o zi speciala in care ai musafiri, sau in weekenduri cand nu mai stii cu ce sa-ti ademenesti familia.

Inapoi la reteta

Comentarii (30)

la 10.01.2017, 17:18
Buni, daaa, uleiul acela e tare aromat! Mulțumesc frumos!
la 10.01.2017, 17:18
Mulțumesc; Andra!
la 10.01.2017, 19:09
Ador sparanghelul...cred ca sunt delicioase briosele
la 10.01.2017, 19:24
foarte buneeeeeeeeeeeeeeeee
la 10.01.2017, 19:53
Ce împletire reușită de arome și texturi! Îmi plac foarte mult! Toate cele bune , Merișor drag!
la 10.01.2017, 20:18
Mulțumesc frumos, Ela!
la 10.01.2017, 20:19
Sunt delicioase, Andreea!
la 10.01.2017, 20:19
Roxana
la 10.01.2017, 20:35
la 10.01.2017, 21:06
Ce briose interesante!
la 10.01.2017, 21:29
Foarte bune!
la 11.01.2017, 09:43
la 11.01.2017, 09:47
Minunate!
la 11.01.2017, 17:08
o bunatate!!!
la 12.01.2017, 07:16
Frumoase și gustoase!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking