Briose aperitiv, cu masline, rosii deshidratate si sparanghel

Postat de merisor67 in Aperitive / Garnituri
10 Ian 2017 | 6642 vizualizari

Imi plac mult briosele aperitiv si le combin in fel si chip, ca tare versatile sunt! Si te scot rapid din impas, la cate o zi speciala in care ai musafiri, sau in weekenduri cand nu mai stii cu ce sa-ti ademenesti familia.

Inapoi la reteta

Comentarii (30)

la 10.01.2017, 14:14
bune bune
la 10.01.2017, 14:40
Hi-hi , ce draguta esti ca si briosele tale ,, Cu ce sa-ti ademenesti familia ''
la 10.01.2017, 14:41
Mihaela, sa stii ca chiar ma straduiesc, mai ales in week-end, sa-i surprind cu ceva nou si bun
la 10.01.2017, 14:42
Asa este Merisor , daca i-am obisnuit.... Daca am intrat in hora , trebuie sa jucam )
la 10.01.2017, 14:55
ce fain arata si ce bune sunt
la 10.01.2017, 15:02
cat de bine arata!
la 10.01.2017, 15:37
Adevarat,este un aperitiv versatil,iar tu esti foarte inventiva
la 10.01.2017, 15:56
Multzu frumos, Dia!
la 10.01.2017, 15:56
Mulțumesc, Lau, Rahela!
la 10.01.2017, 16:03
Ce bunatati!
la 10.01.2017, 16:06
la 10.01.2017, 16:12
Si mie imi plac mult...inainte le faceam des...ti-au iesit perfect si la ce ingrediente minunate ai pus nici nu se putea altfel!
la 10.01.2017, 16:28
Ruxule, le prepar des ca ne plac mult. le fac si cu paste si cu orez, toate-s bune. Multumesc frumos, pentru aprecieri!
la 10.01.2017, 16:36
Iar ai făcut bunătăți,Merișor! Uleiul de la roșiile uscate pus în aluat îi dă un gust deosebit,ca să nu mai spun câte bunătăți ai pus!
la 10.01.2017, 17:06
Tare bune!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking