Ingrediente
- 2 oua
- 200 ml lapte
- 50 ml ulei
- 200 g faina
- 50 g porumb din conserva
- 30 g cascaval afumat
- 50 g salam uscat
- 1/4 plic praf de copt
- sare dupa gust
Mod de preparare
Cascavalul se da prin razatoarea mica. Porumbul se pune la scurs. Salamul se taie bucatele.
Ouale se bat cu telul, apoi se adauga uleiul si laptele si se omogenizeaza.
Se adauga faina amestecata cu praful de copt si se omogenizeaza; se adauga sarea, porumbul, salamul si cascavalul si se amesteca bine.
In formele de briose (de silicon sau cele tapetate cu hartiute de briose) se adauga compozitie cu ajutorul unei linguri.
Formele de briose se dau la cuptorul incins la 175 grade C, timp de 30 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv cu salam, porumb si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (5)
|