Briose cu branza, morcov si dovlecel
Postat de medioto59 in Aperitive / Garnituri 6 Ian 2012 | 6601 vizualizari
Intotdeaua cand ziceam briose ma gandeam la ceva dulce.....dar m-am gandit sa incerc si varianta sarata Am mai experimentat aceasta varianta(bineinteles folosind alte ingrediente) si sincera sa fiu mi-a placut foarte mult asa ca ........repetir.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (42)
la 06.01.2012, 21:02
Un aperitiv excelent!
la 06.01.2012, 21:02
Acum ii faci in ciuda Gabytei?
la 06.01.2012, 21:07
Inuco,am zis ca daca ea a postat doua retete eu sa postez trei
la 06.01.2012, 21:16
trebuie sa fie bune
la 06.01.2012, 21:20
cred ca s-a dus sa faca si ea alta
la 06.01.2012, 21:21
cat stoicism
nu vrei deloc sa faci dulce
la 06.01.2012, 21:25
Retetegg.....tocmai ce m-am ospatat cu acei carnati facuti in casa.....deliciosi.
la 06.01.2012, 21:26
Sufletista,sunt minunate ca aperitiv.
la 06.01.2012, 21:26
Motanele,nu spui nimic?
la 06.01.2012, 21:26
Inuco,vad ca sor'ta a disparut....ce treaba o fi avand?
la 06.01.2012, 21:27
Dia,pai daca fac trebuie sa si mananc
la 06.01.2012, 21:28
Ti-am zis unde-i sor'mea. Face felul 4, sa te intreaca
la 06.01.2012, 21:29
mmmm ce bine miroase aici pe pagina ta!!!
COMENTEAZA