Ingrediente
- 100 g cabanos;
- doua oua;
- 200 ml lapte;
- doua linguri ulei;
- 100 g (6 felii ambalate individual) branza topita cu cascaval de la Delaco;
- un ardei kapia copt, in otet;
- 200 g faina;
- un plic praf de copt;
- o lingura de seminte de susan.
Mod de preparare
Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.
Cabanosul se taie feliute si se prajeste.
Intr-un castron se bat ouale, peste care se adauga laptele, uleiul, branza topita taiata in patratele, cabanosul prajit si ardeiul kapia taiat fasii.
Faina se amesteca cu praful de copt, apoi se toarna peste ele compozitia lichida si se omogenizeaza.
Formele de briose se ung cu ulei, se umplu cu compozitia rezultata si peste ele se presara seminte de susan. Apoi se aseaza intr-o tava si se introduc la cuptor pana cand se rumenesc frumos.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu branza topita si cabanos" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|