Briose cu budinca de vanilie

Postat de rocsi_1612 in Prajituri
4 Sep 2013 | 11453 vizualizari

Briose cu budinca as servi oricand si la orice ora. Consider ca este un desert atat de bun fie ca il facem pentru cei dragi sau musafiri. Vi le recomand cu drag! Budinca este de preferat sa o pregatiti in casa, insa eu de data aceasta am ales varianta la plic chiar daca nu este cea mai buna si sunt constienta de asta!

Inapoi la reteta

Comentarii (82)

la 05.09.2013, 13:52
servesc si eu
la 05.09.2013, 17:30
Foarte aromate
la 05.09.2013, 18:00
Nu va suparati, dar ce faceti cu checul ramas dupa ce ati scobit briosele? Nu putem face risipa cu resturile din briosa. Nu ne recomandati si o reteta de bulete dulci? De exemplu, le putem faramita si sa le amestecam cu o crema, le dam prin nuca de cocos sau alune macinate, cu o glazura de ciocolata deasupra, ceva gen rafaelo. M-as bucura daca m-ati putea ajuta cu niste idei sau retete. Multumesc
la 05.09.2013, 18:22
Sunt mortales Rocsi!!!
la 05.09.2013, 18:25
Giana vad ca si tu esti plina de idei si deja ai gasit ce sa faci cu resturile de la briose...Gasesti f multe idei si retete pe site doar daca cauti. Sa vedem cand postezi tu prima reteta...o zi buna sa ai!!
la 05.09.2013, 18:36
Chiar te rog Lau
la 05.09.2013, 18:36
Mihaela multumesc
la 05.09.2013, 18:38
Buna Giana. Sincera sa fiu noi l-am mancat cu lingurita ce am scos din briose pentru ca era foarte bun. Poti coace un mic blat, sau folosi biscuiti, piscoturi si pui intr-o tava blatul sau ce altcev folosesti, apoi faci o crema pe placul tau si deasupra pui aceste firimituri din briose. Sau poti face aceste praline: http://www.bucataras.ro/retete/praline-tiramisu-43676.html doar ca folosesti mai putine piscoturi daca pui ceea ce scoti din briose! Este la alegerea ta ce faci!
la 05.09.2013, 18:39
Multumesc mult Simona
la 05.09.2013, 19:42
wow! ce minunatii! ADOR IDEEA SI IMAGINEA !
la 05.09.2013, 21:24
Ce dragute sunt! Bravo, Rocsi!
la 05.09.2013, 22:34
Roberta multumesc mult
la 05.09.2013, 22:35
Multumesc draga Ina
la 06.09.2013, 14:51
Va multumesc Rocsi si Simona pt raspuns. Nu am nici o intentie sa critic retete; doar caut solutii si idei practice pt a le pune in aplicare cu ajutorul bucatarasilor priceputi si inspirati precum dvs. Eu nu am timp pt poze si postat retete si recunosc ca nu am idei pt retete noi (nemaiauzite) pe care sa le impartasesc cu voi. Eu doar ma inspir din retetele voastre, delicioase de altfel, si apreciez atat munca voastra cat si preparatele culinare.
la 06.09.2013, 15:28
Giana stai linistita ca nu am luat-o ca pe o critica. Poti sa vii si cu retete pe care noi le stim aici caci avem cu siguranta de invatat ceva nou mereu, un truc sau orice altceva!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking