Briose cu budinca de vanilie
Postat de rocsi_1612 in Prajituri 4 Sep 2013 | 11453 vizualizari
Briose cu budinca as servi oricand si la orice ora. Consider ca este un desert atat de bun fie ca il facem pentru cei dragi sau musafiri. Vi le recomand cu drag! Budinca este de preferat sa o pregatiti in casa, insa eu de data aceasta am ales varianta la plic chiar daca nu este cea mai buna si sunt constienta de asta!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (82)
la 05.09.2013, 13:52
servesc si eu
la 05.09.2013, 17:30
Foarte aromate
la 05.09.2013, 18:00
Nu va suparati, dar ce faceti cu checul ramas dupa ce ati scobit briosele? Nu putem face risipa cu resturile din briosa. Nu ne recomandati si o reteta de bulete dulci? De exemplu, le putem faramita si sa le amestecam cu o crema, le dam prin nuca de cocos sau alune macinate, cu o glazura de ciocolata deasupra, ceva gen rafaelo. M-as bucura daca m-ati putea ajuta cu niste idei sau retete. Multumesc
la 05.09.2013, 18:22
Sunt mortales Rocsi!!!
la 05.09.2013, 18:25
Giana vad ca si tu esti plina de idei si deja ai gasit ce sa faci cu resturile de la briose...Gasesti f multe idei si retete pe site doar daca cauti. Sa vedem cand postezi tu prima reteta...o zi buna sa ai!!
la 05.09.2013, 18:36
Chiar te rog Lau
la 05.09.2013, 18:36
Mihaela multumesc
la 05.09.2013, 18:38
Buna Giana. Sincera sa fiu noi l-am mancat cu lingurita ce am scos din briose pentru ca era foarte bun. Poti coace un mic blat, sau folosi biscuiti, piscoturi si pui intr-o tava blatul sau ce altcev folosesti, apoi faci o crema pe placul tau si deasupra pui aceste firimituri din briose. Sau poti face aceste praline: http://www.bucataras.ro/retete/praline-tiramisu-43676.html doar ca folosesti mai putine piscoturi daca pui ceea ce scoti din briose! Este la alegerea ta ce faci!
la 05.09.2013, 18:39
Multumesc mult Simona
la 05.09.2013, 19:42
wow! ce minunatii! ADOR IDEEA SI IMAGINEA !
la 05.09.2013, 21:24
Ce dragute sunt! Bravo, Rocsi!
la 05.09.2013, 22:34
Roberta multumesc mult
la 05.09.2013, 22:35
Multumesc draga Ina
la 06.09.2013, 14:51
Va multumesc Rocsi si Simona pt raspuns. Nu am nici o intentie sa critic retete; doar caut solutii si idei practice pt a le pune in aplicare cu ajutorul bucatarasilor priceputi si inspirati precum dvs. Eu nu am timp pt poze si postat retete si recunosc ca nu am idei pt retete noi (nemaiauzite) pe care sa le impartasesc cu voi. Eu doar ma inspir din retetele voastre, delicioase de altfel, si apreciez atat munca voastra cat si preparatele culinare.
la 06.09.2013, 15:28
Giana stai linistita ca nu am luat-o ca pe o critica. Poti sa vii si cu retete pe care noi le stim aici caci avem cu siguranta de invatat ceva nou mereu, un truc sau orice altceva!
COMENTEAZA