Ingrediente
- 300 g faina;
- 100 g zahar;
- 60 ml lapte;
- 100 g unt;
- 2 oua;
- un pliculet praf de copt;
- 1 plic zahar vanilinat;
- esenta de vanilie;
- 100 g ciocolata;
- un praf de sare.
- pentru decor: creioane din zahar Dr.Oetker.
Mod de preparare
Untul se topeste, apoi se amesteca cu zaharul.
Faina cernuta se amesteca cu praful de copt si putina sare, apoi se adauga untul, laptele caldut, ouale, esenta si zaharul vanilinat.
Se omaogenizeaza bine compozitia, apoi se incorporeaza ciocolata tocata marunt.
Se pune din copozitie in formele pentru briose.
Se baga la cuptorul preincalzit pentru 20-25 min.
Cand s-au racit, se decoreaza cu creioanele din glazura de zahar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|