Briose cu cirese

Postat de aziz in Prajituri
22 Iul 2011 | 4864 vizualizari
Briose cu cirese

Reteata asta delicioasa apartine Laurei Sava dupa cum zicea ,,alinutza,,de pe Bucataras si eu am crezut-o pe cuvint si zisei ca n-ar fi rau sa vedem cat de buna e...si uitati ce iesi ...

Ingrediente

  • 100 gr unt la temperatura camerei
  • 125 gr zahar
  • 3 oua
  • 180 gr faina alba
  • 70 gr amidon
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 praf sare
  • 1 lingurita coaja rasa de lamaie
  • 1-2 linguri lapte
  • cirese sau orice alt fruct

Mod de preparare

Amestecam zaharul cu untul pina obtinem o crema pufoasa. Adaugam pe rand ouale si amestecam dupa fiecare pana se incorporeaza in crema. Ingredientele uscate se amesteca intr-un castron separat si apoi incorporam usor pina obtinem o crema consistenta. Asezam in tava de briose hartiutele speciale si cu o lingura punem crema in fiecare pana la jumatatea cosuletelor. Deasupra se aseaza cate o cireasa sau alt fruct si dam la cuptorul preincalzit pentru 30-35 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (41)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert briose cu cirese

Postat de CameliaComan

Desert briose cu cirese

Intr-un bol, punem ingredientele uscate (faina, zaharul, praful de copt, sarea si cacaua). Le amestecam cu o lingura. Topim untul, apoi adaugam esenta de vanilie. Adaugam laptele si untul peste...

Citeste continuarea

Briose cu cirese si fulgi de migdale

Postat de andaoana

Briose cu cirese si fulgi de migdale

Intr-un vas inalt spargem ouale . Cu mixerul le batem cu un praf de sare si zaharul pana cand isi schimba culoarea si se topeste zaharul . Lasam mixerul deoparte si luam un tel para . Adaugam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.07.2011, 17:07
prima dar nu pap tot las si la fete
la 22.07.2011, 17:27
Mersi Lau ,briosele sunt fantastice
la 22.07.2011, 17:45
am prins si eu una
la 22.07.2011, 17:49
lau
la 22.07.2011, 17:50
criss, eu mai fac nu dureaza prea mult

Vezi toate comentariile (41)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking