Briose cu cocos si ciocolata (2 luni de Bucataras.Ro)

Postat de Dea_Dea in Prajituri
22 Mai 2013 | 2779 vizualizari
Briose cu cocos si ciocolata (2 luni de Bucataras.Ro)

Un desert pregatit pentru sotul meu care a venit acasa si pentru faptul ca in 20 mai am implinit 2 luni de BUCATARAS.RO

Ingrediente

  • BLAT:
  • 2 oua
  • 2 linguri apa
  • un praf de sare
  • 2 linguri zahar
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri nuca de cocos colorata
  • 2 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 50 gr ciocolata
  • DECOR:
  • 100 ml frisca batuta
  • 50 gr ciocolata topita

Mod de preparare

Blat:

Se bat albusurile spuma cu apa si praful de sare. Se adauga zaharul si se mixeaza pana devine ca o bezea.

Se adauga galbenusurile frecate cu ulei , se omogenizeaza, se adauga nuca de cocos, apoi se adauga praful de copt amestecat cu faina.

La final se adauga ciocolata rupta bucati. Se pune in forme si se dau la cuptor in tava pe hartie de copt, la foc potrivit 40 min.

Se scot si se lasa la racit in forme 10 minute, apoi se scot.

Se orneaza cu frisca si ciocolata!

POFTA BUNA!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cocos si ciocolata (2 luni de Bucataras.Ro)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (28)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Inghetata tiramisu cu ciocolata

Postat de RuxyRux

Inghetata tiramisu cu ciocolata

Pe foc mic intr-un vas se pun galbenusurile cu zaharul, vinul dulce si frisca lichida( cei 100 ml). Cand dau in clocot  amestecam bine si lasam doua trei minute pana incepe sa se ingroase....

Citeste continuarea

Placinta cu mere

Postat de merisor67

Placinta cu mere

Incepem cu prepararea merelor, pe care le dam pe razatoarea mare, cu coaja cu tot, doar inlaturam cotoarele. Coaja are dulceata ei aparte si e pacat sa o inlaturam daca merele arata bine la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.05.2013, 09:53
la 22.05.2013, 09:54
Eeeeei ai crescut mare deja
la 22.05.2013, 09:56
la 22.05.2013, 10:05
Multe luni/ani inainte, Dea! Frumoase briosele tale
la 22.05.2013, 10:05
La multe luni si ani alaturi de bucatarasi!

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking