Desert briose cu crema de branza si umplutura de ciocolata

Postat de momo121 in Dulciuri
13 Noi 2018 | 2392 vizualizari
Desert briose cu crema de branza si umplutura de ciocolata

Un dulce rapid si bun pentru cei mici, dar si pentru cei mari alaturi de o cafeluta! 

Ingrediente

  • Pentru 12 briose:
  • 400 g crema de branza (fromage blanc) eu am folosit Jockey (foto)
  • 150 g zahar
  • 3 oua mari
  • 100 ml ulei
  • un praf de sare
  • 1 plic zahar vanilat sau esenta de vanilie
  • 1 plic praf de copt (11g)
  • 250 g faina
  • In plus ciocolata finetti sau nutella

Mod de preparare

Intr-un bol punem crema de branza impreuna cu ouale, zaharul, uleiul, putina sare si vanilia apoi mixam doar pana omogenizam toate ingredientele. La final adaugam faina impreuna cu praful de copt cernute si mixam din nou pana obtinem un aluat omogen.

In tava de briose asezam hartiute speciale pentru briose, pe care le ungem cu putin unt topit si cu ajutorul unei linguri punem aluat doar pe jumatate in fiecare forma, in centru punem cate o lingurita de crema de ciocolata, apoi umplem formele cu restul de aluat.

Dam tava la cuptorul incins pentru 20-25 minute la 180°C.

Cand sunt gata lasam briosele sa se raceasca direct in tava, fara a le scoate din forme.
Dupa ce s-au racit se pot servi alaturi de o cafeluta, ceai sau ce va place!
Se mai pot pudra cu zahar pudra!
Sunt foarte gustoase!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose cu crema de branza si umplutura de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert gogosi cu lingura

Postat de sufletista

Desert gogosi cu lingura

Intr-un bol, batem ouale cu zaharul pana ce se dizolva. Adaugam iaurtul, laptele condesat, praful de copt, esenta. Amestecam bine, dupa care adaugam treptat faina, pana ce rezulta un aluat mai...

Citeste continuarea

Desert fursecuri inimoase

Postat de Constelatialeu

Desert fursecuri inimoase

Intr-un castron punem smantana, untura, zaharul, sarea si cele doua oua, mixam bine, apoi adaugam amoniacul stins cu otet, omogenizam. Adaugam faina si framantam pana obtinem un aluat nelipicios,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.11.2018, 19:15
la 13.11.2018, 19:46
Foarte bune!
la 13.11.2018, 19:48
la 13.11.2018, 20:14
Ce delicioaseeee!
la 14.11.2018, 08:53

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking